تیم حرفه ای و متخصص ما

شرکت عمران گستران پایدار با بیش از 20 سال سابقه ی کاری با استفاده از تیم حرفه ای و متخصص خود با دانش روز دنیا در صنعت راه و ساختمان و با استفاده از جدیدترین ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری و ماشین آلات مدرن و به روز دنیا سعی در ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به مشتریان را دارد.

چرا باید خدمات ما را انتخاب کنید؟

رضایت مشتریان شرکت خود سندی محکم بر تایید ادعای ما در استفاده از نیروی با تجربه و ماهر و همچنین ارائه ی با کیفیت ترین خدمات به شما می باشد.

افراد متخصص

همکاران ما در شرکت عمران گستران پایدار همگی افرادی با تحصیلات بالا و مرتبط در حیطه ی کاری خود با دانش روز و مهارت بالا می باشند.

شرکت های تایید شده

تمامی شرکت هایی که شرکت عمران گستران پایدار برای ارائه ی خدمات با آن ها همکاری می کند شرکت های معتبر و تایید شده می باشند.

کیفیت کار

کیفیت کار شرکت ما را می توانید با مشاهده ی پروژه های ما و رضایت مشتریان در این 20 سال ملاحظه کنید.

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته

مشاورین شرکت در 24 ساعت روز و 7 روز هفته به صورت آنلاین و رایگان پاسخگوی سوالات شما هستند.

ساخت و ساز به هرگونه عملیات پاکسازی، لایروبی، حفاری و درجه بندی زمین و سایر فعالیت های مربوط به ساختن ساختمان ها یا سازه ها از قبیل: پل ها، سدها و جاده ها اطلاق می شود.

به عبارت دیگر ساخت و ساز به مجموعه ای از فعالیت ها در زمینه های عمران و معماری برای آماده سازی ساختمان یا تأسیسات زیربنایی اطلاق می شود. انواع مختلفی از ساخت و سازها مانند ساختمان سازی، ساختمان های سنگین و سازه های صنعتی وجود دارد. فرآیند پیچیده ادغام رشته های مختلف ساختمانی باعث ایجاد تداخل در مرحله اجرا و طراحی می شود که با استفاده از ابزار مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM قابل حل و بهبود است و در حال حاضر کارشناسان بیش از پیش در حال توسعه این ابزار هستند.

در بخش صنعت، ساخت و ساز بیش از 10٪ از تولید ناخالص داخلی جهانی (GDP) را تشکیل می دهد (در کشورهای توسعه یافته 6-9٪ است). و بیش از 273 میلیون نفر در سراسر جهان در این بخش مشغول به کار هستند. (یعنی حدود 7 درصد از نیروی کار جهانی). ارزش این صنعت در سال 2017 حدود 10.8 تریلیون دلار برآورد شده است.

برخی از پروژه های ساخت و ساز، نوسازی و تعمیر کوچک هستند، جایی که مالک ممکن است به عنوان تنها طراح، پرداخت کننده و کارگر برای کل پروژه عمل کند. با این حال، پروژه‌های پیچیده‌تر و بزرگ‌تر معمولاً به تخصص و نیروی انسانی بیشتری نیاز دارند، بنابراین مالک می‌تواند یک یا چند عملیات را به شرکت‌های مختلف از جمله برنامه‌ریزی دقیق، طراحی، ساخت و حمل‌ونقل برون سپاری کند.

صفر تا صد مراحل ساخت و ساز


1. زمین ساختمانی


مکان و زمینی که قرار است ساختمان در آن ساخته شود از اهمیت بالایی برخوردار است. هنگام خرید زمین باید مواردی مانند تراکم، قیمت زمین، محله، امکانات و دسترسی را در نظر بگیرید. بررسی اینکه ساخت بنا در آن زمین مشکل قانونی نداشته باشد بسیار مهم است. مثلا تحقیق کنید که سند زمین در رهن بانک نیست. ساخت و ساز ساختمان در مناطق زلزله خیز، کوهستانی و سرد یا گرم و خشک ملاحظات خاص خود را دارد.

2. اخذ نقشه ها، پروانه های ساختمانی و سایر مجوزهای لازم


پس از انتخاب مکان مناسب برای ساخت خانه و بررسی دقیق شرایط آن، نوبت به اخذ پروانه ساخت می رسد. این مرحله در واقع اولین مرحله از اقدامات مربوط به ساخت و ساز است. در این مرحله باید پروانه ساخت و سایر مجوزهای لازم برای ساخت و ساز اخذ شود. این فرآیند شامل فعالیت های زیر است:

مراجعه به شهرداری منطقه یا دفاتر خدمات الکترونیک و ارائه اسناد ملک و مالکیت و تسویه حساب مالیات شهرداری
بازدید از ملک و تعیین تعداد طبقات مجاز برای ساخت و ساز
تطبیق ملک با طرح تفصیلی و شهری
تعیین میزان عقب نشینی اموال
ارسال سفارش ترسیم به سازنده
طراحی نقشه توسط مهندسان معماری
رفع خطاهای احتمالی نقشه
پرداخت عوارض و هزینه تراکم خرید
و در نهایت اگر مراحل قبلی به درستی انجام شود، پروانه ساخت صادر می شود!
در صورت انجام مراحل فوق بدون مشکل، پروانه ساخت با دو سال اعتبار صادر می شود.

3. خاکبرداری زمین و در صورت نیاز تقویت آن با استفاده از سیمان و بتن


حفاری با توجه به نوع زمین می تواند به چندین متر زیر زمین برسد. این فرآیند به منظور به دست آوردن خاک سخت یا ساختن ساختمانی که قسمت آن زیر سطح زمین است انجام می شود. به طور کلی برداشتن برآمدگی ها و برآمدگی های زمین به صورت عمیق یا نیمه عمیق را حفاری می گویند.

4. تقویت فونداسیون در جهت تقویت بیشتر


آرماتوربندی فونداسیون اولین مرحله از آرماتوربندی پروژه ساختمانی است که برای تمامی منازل انجام می شود. داشتن دانش نقشه خوانی میلگرد یکی از پیش نیازهای اجرا در این مرحله می باشد. در واقع آرماتوربندی فرآیندی است که در آن میلگردها و سایر محصولات فولادی به ترتیب خاصی در کنار هم قرار می گیرند. سپس با کمک جوش سرد یا بست های فلزی به هم وصل می شوند. مهمترین مزیت ساخت و ساز آماتور، ثبات بخشیدن به ساختمان است. مراحل ساخت ساختمان

5. قالب گیری با استفاده از قالب های چوبی یا پلاستیکی


قالب گیری با قالب هایی از مواد مختلف انجام می شود. از جمله مصالح مورد استفاده می توان به چوب، پلاستیک، فلز، آجر و … اشاره کرد که معمولا قالب ها را چرب می کنند تا بتن ریخته شده در قالب ها راحتتر جدا شود.

6. قالب های بتن ریزی و جداسازی


در مرحله بعد بتن ریخته شده و قالب های قرار داده شده در مرحله قبل جدا می شوند.

7. ساخت اسکلت فلزی یا بتنی


در این مرحله از ساخت ساختمان، اسکلت ساختمان ساخته می شود. انواع مختلفی از اسکلت ها از جمله اسکلت های بتنی، فلزی و چوبی وجود دارد. هر نوع اسکلت دارای مزایایی است. از نظر هزینه، اسکلت فلزی حدود 70 درصد گرانتر از اسکلت بتنی خواهد بود.

8. اجرای سقف یا طاق

9. قرار دادن دیوارها با استفاده از آجر یا دیوارهای پیش ساخته


نقاشی دیواری یکی از مهمترین مسائل در ساخت و ساز ساختمان محسوب می شود. بیشتر خسارات ناشی از زلزله مربوط به مقاومت و مصالح انتخاب شده برای دیوار است. دیوارها را می توان از آجر، سنگ، فلز و بتن ساخت. در ساختمان های امروزی از دیوارهای بتنی استفاده می شود. بهترین زمان برای دیوار چینی بعد از ستون ها و بتن ریزی است.

10. اجرای تاسیسات شامل لوله کشی آب و گاز و برق


لوله کشی گاز و آب یکی از مراحل مهم ساخت و ساز ساختمان است که باید با دقت انجام شود. لوله کشی به دو صورت روکار و توکار انجام می شود. تاسیسات برقی از جمله تاسیسات ساختمانی است. در سیم کشی برق ساختمان، برق باید سالم به تمام اتاق ها، فضای خانه و وسایل برقی برسد. می توان امکانات جانبی مانند دوربین مداربسته، آنتن مرکزی و … را در دسته تاسیسات برقی در نظر گرفت.

11. نصب درب و پنجره


در این مرحله شما حق انتخاب بین درب های چوبی، پی وی سی، شیشه ای و ضد سرقت را خواهید داشت. در مورد پنجره ها نیز می توان از پنجره های چوبی، آهنی، آلومینیومی، کامپوزیت، پی وی سی، یو پی وی سی و آلوود استفاده کرد.

12. اجرای کفپوش


حالا نوبت کف است. در این مرحله، شما گزینه های زیادی دارید. از جمله سرامیک، سنگ، پارکت، لمینت، فرش و غیره.

13. گچ کاری


گچ کاری آخرین مرحله از ساخت دیوار داخلی یا خارجی ساختمان است. حداقل 2 تا 5 روز طول می کشد تا گچ دیوار کاملا خشک شود. هرگز قبل از خشک شدن کامل دیوار، کاغذ دیواری نصب نکنید و دیوار را رنگ نکنید.

14. اجرای نمای ساختمان


انواع نماها عبارتند از: آجری، کامپوزیت، سیمانی، سنگی، شیشه ای، بایرامیکس، چوبی، آتیکس، سرامیک، معدنی، رومی، کلاسیک، نانو وجه و کینیتکس. نمای ساختمان به سبک های مختلفی اجرا شده است. مصالح ساختمانی با توجه به سبک انتخابی برای نمای ساختمان در نما استفاده می شود.

15. اجرای دکوراسیون داخلی و فضای سبز


و آخرین و شیرین ترین مرحله ساخت ساختمان، دکوراسیون داخلی و فضای سبز است. در این فرآیند می توانید از طراحان داخلی و معماران ساختمان کمک بگیرید.

تمام مراحل ذکر شده در بالا باید توسط متخصص انجام شود. با این وجود می توانید از مطالب آموزشی مجله پلاس در زمینه دکور و طراحی فضای سبز استفاده کنید.

error: Content is protected !!